Sale!

AUX 12ASW – H12A4/JAR3DI-EU

24.990 ден 22.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.11/3.83)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W

Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.11/3.83)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Aux

Систем

Инвертер сплит систем