Sale!

AUX 18 ASW – H18B4/JER3DI

37.190 ден 32.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.07/3.82)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5200.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1950 W

Led диспеј, i-feel функција на дување, blue fin кондензаторска технологија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.07/3.82)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Aux

Систем

Инвертер сплит систем