Sale!

AUX 24 ASW – H24F4/DBR1DI

47.990 ден 44.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7300 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2070 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2080 W

Led диспеј, i-feel функција на дување, blue fin кондензаторска технологија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/3.8)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2070 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1060.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2

ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Aux

Систем

Инвертер сплит систем