Carrier Gold 42EQV060M/38EYV060M

73.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/3.8)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6400/7000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1990 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2180 W

 

Eкстремно тивок и штедлив клима уред, најнова TWIN POTTARY компресорска технологија, Nano Silver Ginseng филтерска технологија, Eurovent сертификат, американски и светски лидер во делот на климатизација, греење и ладење.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/3.8)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6400/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1990 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2180 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1080.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:41.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Carrier

Систем

Инвертер сплит систем