Carrier Infinity Ultimate 42QHB09D8S / 38QHB09D8S

31.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.1/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3600.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:740 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:720 W

Екстремно тивок и штедлив клима уред, најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија, функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, функција на самочистење, Eurovent сертификат.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.1/5.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:740 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:720 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:420.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Carrier

Систем

Инвертер сплит систем