Carrier Infinity Ultimate 42QHB18D8S / 38QHB18D8S

52.990 ден

 

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1630 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1480 W

Екстремно тивок и штедлив клима уред, најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија, функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, функција на самочистење, Eurovent сертификат.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1630 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Carrier

Систем

Инвертер сплит систем