Carrier Infinity Ultimate 42QHB24D8S / 38QHB24D8S

63.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9400.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2320 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W

 

Екстремно тивок и штедлив клима уред, најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија, функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа, Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, функција на самочистење, Eurovent сертификат.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2320 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Carrier

Систем

Инвертер сплит систем