DAIKIN FTXB25C/RXB25C

35.500 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.02/4.01)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1050 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1110 W

 

Comfort режим, 24 часовен тајмер може да се постви да стартува греење и ладење, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.02/4.01)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1110 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:582.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем