DAIKIN FTXB35C/RXB35C

37.900 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.05/4.06)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1030 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W

 

Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.05/4.06)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1030 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:606.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем