DAIKIN FTXB50C/RXB50C

59.700 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (5.93/4.27)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6200.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6600.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5480/5600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1700 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W

 

Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (5.93/4.27)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5480/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:982.80 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:44.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Saranet филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:855 X 753 X 328 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем