DAIKIN FTXF25A/RXF25A

40.890 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (3,30/4.01)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:760 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:700 W

 

Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (3,30/4.01)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:760 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:700 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:606.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем