Sale!

DAIKIN FTXF35A/RXF35A

45.500 ден 42.300 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (3.30/4.01)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W

 

Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (3.30/4.01)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:690.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем