Sale!

DAIKIN FTXF60A/RXF60A

75.500 ден 71.400 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.15/4.06)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6000/6400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1850 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1630 W

Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.15/4.06)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6000/6400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1850 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1630 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1038.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:47.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:825 X 735 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Daikin

Систем

Инвертер сплит систем