FUJITSU ASYG-12KMCC / AOYG-12KMCC

43.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:935 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:960 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:935 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Fujitsu

Систем

Инвертер сплит систем