FUJITSU ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA

36.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1140 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1140 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:630.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Fujitsu

Систем

Инвертер сплит систем