FUJITSU ASYG-18KLCA / AOYG-18KLTA

64.500 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.3)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5500.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7670.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/6300 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1685 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1800 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7670.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/6300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1685 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:865.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.90 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:799 X 542 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
Производител

Fujitsu

Систем

Инвертер сплит систем