FUJITSU ASYG-24KLCA / AOYG-24KLTA

75.500 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7100/8000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2420 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2225 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7100/8000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2225 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1040.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.10 l/h
НИВО НА БУЧАВА:51.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:799 X 632 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Fujitsu

Систем

Инвертер сплит систем