GORENJE SET REA 35 TT

26.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3900 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W

Ноќен режим на работ, aвтоматско работење, турбо функција, заштита од ладен воздух , LED дисплеј.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер Витамин C – каталитичен + сребрени јони
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Gorenje

Систем

Инвертер сплит систем