HAIER DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA

63.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4300.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:870 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W

A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа, LED диспеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, Dry функција за одлажување и 3М Purify Filter вклучен во цената, Функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, Функција Ecopilot sensor со која клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%, поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4300.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:870 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:35.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер, Nano-aqua јонизатор.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:820 X 614 X 338 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем