HAIER FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA

37.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W

A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode – режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем