HAIER FLEXIS AS50S2SF1FA/1U50S2SJFA

51.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6900.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/6000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1410 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W

A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode – режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1410 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:900.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:820 X 338 X 614 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем