Sale!

HAIER TIDE GREEN AS25THMHRA/1U25YEMFRA

23.990 ден 22.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:780 W

DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување, Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:780 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 553 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем