Sale!

HAIER TIDE GREEN AS35TAMHRA/1U35YEMFRA

24.990 ден 23.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1110 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W

DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување,Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1110 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 540 X 245 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем