Sale!

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL/1U25BEFFRA

26.990 ден 24.490 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2900 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W

180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2600/2900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:820 X 280 X 195 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем