Sale!

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA

27.990 ден 25.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W

180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем