Sale!

HAIER TUNDRA GREEN AS68TEBHRA-CL/1U68REFFRA

61.990 ден 55.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8500.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2160 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2180 W

180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode – режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8500.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:10000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/8100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2160 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2180 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1200.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:51.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:890 X 697 X 353 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Haier

Систем

Инвертер сплит систем