HISENSE DJ70BB0CG-DJ70BB0CW

44.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2230 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2240 W

Технологија на прочистување на воздухот на повеќе нивоа,wi-fi контрола,тајмер 24 часа,отпорност на мувла.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2230 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2240 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1100.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:48.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:860 X 650 X 310 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем