HISENSE TG35VE00G-TG35VE00W

26.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W

Јонски генератор на студена плазма,паметна гласовна контрола,wi-fi контрола,отпорност на мувла.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:715 X 240 X 480 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем