HISENSE TG50XA00G-TG50XA00W

38.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W

Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 585 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем