HISENSE TQ35XE0EG-TQ35XE0EW

32.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4100 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:795 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W

Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:795 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:620.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 585 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем