HISENSE TQ50BA0EG-TQ50BA0EW

44.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1280 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W

Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1280 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:860 X 650 X 310 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем