HISENSE TQ70DB0EG-TQ70DB0EW

56.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8250.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9000.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W

Јонски генератор на студена плазма,wi-fi контрола,двоен одвод на кондезат,повеќекратна заштита против корозија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.9/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8250.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7000/7500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1100.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:60.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:885 X 795 X 366 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА
Производител

Hisense

Систем

Инвертер сплит систем