HYUNDAI AC120 ECO M INVERTER

20.500 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1580 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1510 W

Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка,wi-fi ready.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1580 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1510 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:53.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 300 X 555 mm
ГАРАНЦИЈА:7 години
ИСПОРАКА
Производител

Hyundai

Систем

Инвертер сплит систем