HYUNDAI AC180 ECO M INVERTER

33.900 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.4/4.0)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6125.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6740.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2360 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W

Led дисплеј, аутостарт, помала потрошувачка, wi-fi ready.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+ (6.4/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6125.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6740.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2360 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:610.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 333 X 554 mm
ГАРАНЦИЈА:7 години
ИСПОРАКА
Систем

Инвертер сплит систем