MITSUBISHI MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

59.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.7)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:990 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1030 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.7)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:990 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1030 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:684.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Purifying филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем