MITSUBISHI MSZ-BT20VG/MUZ-BT20VG

37.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.3)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3200.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2000/2500 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:450 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:550 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (8.1/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2900.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2000/2500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:714.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:57.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем