MITSUBISHI MSZ-BT35VG/MUZ-BT35VG

49.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.8/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4100.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1240 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:930 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.8/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1240 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:930 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:714.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:60.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем