MITSUBISHI MSZ-BT50VG/MUZ-BT50VG

74.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.4)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2050 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:846.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:60.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:60.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем