MITSUBISHI MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE

60.290 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:910 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:955 W

Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.6/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:910 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:49.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем