MITSUBISHI MSZ-EF50VE/MUZ-EF50VE

98.390 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.5)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1560 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1565 W

Достапна во 3 бои : бела , црна и сребрена.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.2/4.5)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1560 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1565 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:792.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:54.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:880 X 840 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем