MITSUBISHI MSZ-HJ25VA/MUZ-HJ25VA

28.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (5.1/3.8)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3150 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:730 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:870 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (5.1/3.8)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3150 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:730 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:870 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -10 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:Еколошки фреон
ФИЛТРИ:Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем