MITSUBISHI MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

42.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.3)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1210 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:975 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1210 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:975 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:701.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -10 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Silver јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:699 X 538 X 249 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем