MITSUBISHI MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF

65.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.3)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2050 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:785.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -10 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Silver јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем