MITSUBISHI MSZ-LN61/MUZ-LN61

124.990 ден

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.5/4.6)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6900.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9300.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6100/6800 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1790 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1810 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6900.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6100/6800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1790 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1810 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:0.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:55.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 70 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Plasma Quad филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:880 X 840 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА
Производител

Mitsubishi

Систем

Инвертер сплит систем