Sale!

NEO ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU

29.999 ден 26.999 ден

  • Интелигентен дизајн
  • Напојувaње:220-240V 50HZ
  • Енергетска класа: A++ / A+
  • Ладење капацитет: 3200 W
  • Потрошувачка: 997W
  • Работна температура за ладење:од -15 с до 48 С
Модел: G12R32 ADVANCE
Напоjувaње:220-240V 50HZ
Енергетска класа: A++SEER/SCOP: 6.1/4.0
Вградено WIFI
ЛадењеКапацитет: 3500 W
Потрошувачка: 1084W
Работна температура:од -22 С до 43 С
Греење
Капацитет: 3670 W потрошувачка: 989 W
Работна температура: од -22 С до 24 С
Проток на воздух: 660/540/460/330 М3
Одвлажнување:1.4 L/H
Бучност:42/39/33/26 DB
Разладен флуид:R32
Димензии: Внатрешна единица: 845X289X209 – 10 KG
Надворешна единица: 776x540x320 – 29 kg
Препорачана површина до 40m2
5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА
Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем