Sale!

NEO ADVANCE WIFI G18R32 -22 INVERTER 18000BTU

49.999 ден 44.999 ден

  • Mодел: G18R32-ADVANCE
  • Напојувaње: 220-240V 50HZ
  • Енергетска класа: A++/A+
  • SEER/SCOP: 6.1/5.4/4.0
  • Вградено WIFI
  • Ладење
Mодел: G18R32-ADVANCE
Напојувaње: 220-240V 50HZ
Енергетска класа: A++/A+
SEER/SCOP: 6.1/5.4/4.0
Вградено WIFI
Ладење
Капацитет: 5130 W
Потрошувачка: 1580 W
Работна температура: ОД -22 С ДО 43 С
Греење
Капацитет: 5275 W
Потрошувачка: 1410 W
Работна температура: од -22 С до 46 С
Проток на воздух: 800/720/610/520
Одвлажнување: 1.8L/H
Бучност: 58/54/51/48 DB
Разладен флуид: R32
Димензии: внатрешна единица: 970X300X224 – 13.5 KG
Надворешна единица: 955X700X396 – 45 KG
Препорачана површина: 35-55 м2
5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА
Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем