Sale!

NEO ADVANCE WIFI G24R32 -22 INVERTER

67.999 ден 61.999 ден

  • ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЈН
  • НАПОЈУВAЊЕ:220-240V 50HZ
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ / A++
  • ЛАДЕЊЕ
  • КАПАЦИТЕТ: 6155 W
  • ПОТРОШУВАЧКА: 1760W
МОДЕЛ: G24R32 ADVANCE
НАПОJУВAЊЕ:220-240V 50HZ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0
ВГРАДЕНО WIFI
ЛАДЕЊЕ
КАПАЦИТЕТ: 6155 W
ПОТРОШУВАЧКА: 1760W
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 С ДО 43 С
ГРЕЕЊЕ
КАПАЦИТЕТ: 6448W
ПОТРОШУВАЧКА: 1860 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850/720/610/520 М3
БУЧНОСТ: 48/44/40/34 DB
РАЗЛАДЕН ФЛУИД:R32
ДИМЕНЗИИ: НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 955×700×396
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 970×300×225
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА ДО 70 M2
ОТВОРЕН ПРОСТОР
5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА
Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем