Sale!

NEO PURE G12R32 INVERTER 12000BTU

21.299 ден 18.999 ден

  • Интелигентен дизајн
  • Напојувaње:220-240v 50hz
  • Енергетска класа: A++ / A+
  • Ладење капацитет: 3200 W
  • Потрошувачка: 997W
  • Работна температура за ладење: од 15 С до 48 С

Интелигентен дизајн

Напојувaње:220-240v 50hz

Енергетска класа: A++ / A+

Ладење капацитет: 3200 W

Потрошувачка: 997W

Работна температура за ладење: од 15 С до 48 С

Греење капацитет: 3400 W

Потрошувачка: 941W

Работна температура за греење: од -15 с до 24C

EER за ладење 3.21

COP за греење: 3.61

SEER 6.10SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER) 3.30 (COLDER)

Тајмер функција

Функција I FEELAUTO RESTART

Самодијагностика

Одвлажнување 1.4л на час

Вертикален AUTO SWING

Интелигентно загревање

Филтри:COLD PLASMA/активен јаглен

Останато: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/ заклучување/TURBO/ ENERGY SAVING

Проток на воздух: 550/500/430/300 м3

Бучност на внатрешна единица:42/37/35/28 db

Бучност на надворешна единица:52 DB

Разладен флуид: Р32a

ТежинаВнатрешна единица: – 8,5 kgнадворешна единица: – 34 kg

Препорачана површина до 35 m2

Димензии надворешна единица 842×596×320

внатрешна единица 773×250×185

5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем