Sale!

NEO PURE G18R32 INVERTER 18000BTU

36.999 ден 32.999 ден

  • Интелигентен дизајн
  • Напојувaње:220-240V 50HZ
  • Енергетска класа: A++ / A+
  • Ладење капацитет: 4600 W
  • Потрошувачка: 1430W
  • Работна температура за ладење:ОД 15 С ДО 48 С

Интелигентен дизајн

Напојувaње:220-240V 50HZ

Енергетска класа: A++ / A+

Ладење капацитет: 4600 W

Потрошувачка: 1430W

Работна температура за ладење:ОД 15 С ДО 48 С

Греење капацитет: 5200 W

Потрошувачка: 1400W

Работна температура за греење: од -17 с до 24C

EER за ладење 3.22

COP за греење: 3.71

SEER 6.10SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER)

Тајмер функција

Функција I FEELAUTO RESTART

Самодијагностика

Одвлажнување 1.8л на час

Вертикален AUTO SWING

Интелигентно загревање

Филтри:COLD PLASMA/активен ЈАГЛЕН

Останато: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/

заклучување/TURBO/ ENERGY SAVING

Проток на воздух: 850/720/610/520 М3

Бучност на внатрешна единица:48/45/39/34 DB

Бучност на надворешна единица:45 DB

Разладен флуид:R32A

ТежинаВнатрешна единица: – 13,5 KG

Надворешна единица: – 34 KG

Препорачана површина до 50 m2 отворен простор

Димензии

надворешна единица 842×596×320

внатрешна единица 970×300×225

5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем