Sale!

NEO SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU

23.499 ден 20.999 ден

  • Интелигентен дизајн
  • Напојувaње:220-240V 50HZ
  • Енергетска класа: A++ / A+
  • Ладење капацитет: 3200 W
  • Потрошувачка: 997W
  • Работна температура за ладење:од -15 с до 48 С

Интелигентен дизајн

Напојувaње:220-240V 50HZ

Енергетска класа: A++ / A+

Ладење капацитет: 3200 W

Потрошувачка: 997W

Работна температура за ладење:од -15 с до 48 С

Греење капацитет: 3400 W

Потрошувачка: 941W

Работна температура за греење: од -15 с до 24

СEER за ладење 3.21

COP за греење: 3.61SEER 6.10SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER) 3.30 (COLDER)

Tајмер функција ,функција I FEEL ,AUTO RESTART

Самодијагностика , вертикален AUTO SWING

Вклучен WIFI

Одвлажнување 1.4л на час

Интелигентно загревање

Филтри:COLD PLASMA/активен јаглен

Останато: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/

заклучување/TURBO/ ENERGY SAVING

Проток на воздух: 550/500/430/300 М3

Бучност на внатрешна единица:42/37/35/28 DB

Бучност на надворешна единица:52 DB

Разладен флуид:R32A

Тежина

внатрешна единица: – 8,5 kg

надворешна единица: – 34 kg

Препорачана површина до 35 M2

Димензии

надворешна единица 842×596×320

внатрешна единица 773×250×185

5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Производител

Neo

Систем

Инвертер сплит систем